DEREBUCAK BELEDİYE BAŞKANI AHMET KISA GÖREVE DEVAM.!

31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimlerinin tamamlanmasının ardından, Derebucak Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ahmet KISA mazbatasını alarak resmen görevine başladı.

Beyşehir Adalet Sarayında düzenlenen törende; mazbatasını alarak görevine başlayan Derebucak Belediye Başkanı Ahmet KISA, Ak Parti İlçe Başkanı Adem SÜTÇÜ, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Furkan AKAR, belediye asil ve yedek meclis üyeleri yer aldı.

Derebucak Belediye Başkanı Ahmet KISA adliye önünde yaptığı konuşmada seçim çalışmalarında yoğun emek sarf eden Ak Parti Teşkilatı ve Cumhur İttifakı mensuplarına teşekkür etti. Başkan Ahmet KISA; “Bugün burada mazbatamızı aldık. Bu mazbatanın üzerinde Belediye Başkanı olarak Ahmet KISA yazıyor ancak bu mazbatada hepinizin ismi var, Derebucak'ın ismi var,hep birlikte Derebucak'ız” dedi.

Seçim sürecinin artık geride kaldığını vurgulayan Başkan Ahmet KISA; “ Derebucak'ımıza Altın Çağını yaşatacağız.Durmadan dinlenmeden çalışacağız,çalışcağız,çalışacağız... Memleketimiz için, sizler için, tüm hemşerilerimiz için hayırlı olsun. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

DEREBUCAK WEATHER