BAŞKAN AHMET KISA: DOĞANIN KALBİ DEREBUCAĞIMZA ALTIN ÇAĞINI YAŞATACAĞIZ.

Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde sandıktan birinci çıktı ve yeniden Derebucak Belediye Başkanlığı’na seçildi. Seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yapan Başkan Ahmet Kısa; “Nasıl ki geride kalan 5 yılda, 5 yılı aşan işlere birlik ve beraberliğimizin bereketiyle imza atmışsak, yeni dönemde de aynı heyecanla, daha fazla yatırım ve hizmetle Derebucağımızın her köşesinde olmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı’nı taçlandıracak yepyeni projelerimizi ve her yaştan insanımıza dokunacak yatırımlarımızı bir bir şehrimize kazandıracağız” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri tamamlandı sonuçlara göre Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, yeniden belediye başkanlığına seçildi.

BUGÜN DOĞANIN KALBİ DEREBUCAK HEYECANIMIZIN YENİ BİR MUŞTUSUDUR

Başkan Ahmet Kısa, seçimlerin ardından oluşan sonuçların değerlendirmesini ve yeni dönemiyle ilgili ilk ipuçlarını yaptığı açıklamayla kamuoyuyla ve hemşehrileriyle paylaştı.

Açıklamasında kendisine destek veren herkese teşekkür eden Ahmet Kısa; “Değerli Derebucaklı hemşehrilerim, sizlere en kalbi teşekkürlerimi iletiyorum. Doğanın Kalbi Derebucak heyecanımızın yeni bir muştusudur. Her sokağında, her karışında bir ve beraber olduğumuz; aşkımız, sevdamız Derebucağımıza hizmet etme fırsatını bizlere yeniden veren her bir vatandaşıma gönülden şükranlarımı sunuyorum. Nasıl ki geride kalan 5 yılda, 5 yılı aşan işlere birlik ve beraberliğimizin bereketiyle imza atmışsak, yeni dönemde de aynı heyecanla, daha fazla yatırım ve hizmetle Derebucağımızın her köşesinde olmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı’nı taçlandıracak yepyeni projelerimizi ve her yaştan insanımıza dokunacak yatırımlarımızı bir bir şehrimize kazandıracağız. Bugüne kadar onurla ve gururla taşıdığımız 5 bin hemşehrimizin emanetini, tek bir zerresine dahi halel getirmeden yine aynı sorumlulukla taşımayı sürdüreceğiz. Bugün kazanan Derebucak’tır, Derebucaklı her bir hemşehrimdir. Ayırmadan, ayrıştırmadan hizmet ettiğimiz tüm vatandaşlarımız daima başımızın tacıdır. Yerel seçim sürecinde, ortak paydamız Derebucak için emek harcayan tüm aday arkadaşlarımıza, demokrasi şölenine katkıları dolayısıyla teşekkür ediyorum. Bizim için kaide Derebucak’tır ve Derebucaklı hemşehrilerimdir. İlçemiz için olan her fikre, duygu ve düşünceye kapımız bugüne kadar açık olmuştur, bundan sonra da daima açık olacaktır” ifadelerini kullandı.

HER HİZMETTE BİZ VARIZ,HER GÖNÜLDE BİZ VARIZ

Seçim süreci boyunca sahada gayretle çalışan parti teşkilatlarına,sandık görevlilerine,Eminiyet ve Jandarma Mensuplarına da teşekkür eden Kısa, sözlerini şöyle tamamladı; “Cumhur İttifakımızın tüm mensuplarına, AK Parti Derebucak İlçe Başkanımız Adem Sütçü ve ilçe yönetim kurulu üyelerimize, Milliyetçi Hareket Partisi Derebucak İlçe Başkanı Furkan Akar ve ilçe teşkilatına, AK Parti Derebucak Kadın Kollarımıza, Derebucak Gençlik Kollarımıza, tüm teşkilat mensuplarımıza, önceki dönem ve yeni dönem meclis üyelerimize; daima desteklerini hissettiğim AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza; bize bu görevi ikinci kez layık görerek onurlandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a; bugün bir kez daha sandıkta iradesini ve şahsıma desteğini gösteren bütün hemşehrilerime gönülden teşekkürlerimi iletiyorum.

DEREBUCAK WEATHER